Područna vatrogasna zajednica otoka Krka (dalje u tekstu “PVZ otoka Krka”) putem općih uvjeta poslovanja informira korisnika odnosno posjetioca web stranice o njegovim pravima te pravilima korištenja web stranice.

Osnovni podaci

PODRUČNA VATROGASNA ZAJEDNICA OTOKA KRKA
Stjepana Radića 11
51500 Krk
OIB: 60334254350

Način prikupljanja i vrste podataka koje se prikupljaju

Pojedine usluge koje PVZ otoka Krka pruža zahtijevaju prikupljanje osobnih podataka korisnika, pri čemu se prikupljaju osnovni podaci na sljedeće načine:

 

1. Izravno u slučaju kontakt forme. Kontakt podaci se ne koriste u reklamne svrhe te se ne dijele sa trećim osobama. Podaci se koriste isključivo u svrhu komunikacije na inicijativu krajnjeg korisnika posjetioca web stranice.

 

2. Automatski posjetom našim mrežnim (web) stranicama, pri čemu se radi o podacima koji su pridruženi mrežnim identifikatorima (adrese internetskih protokola te identifikatori kolačića, kao što su Google Analytics za praćenje interakcije korisnika).

“Kolačići” (Cookies)

Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenoj web-stranici. Kolačići se upotrebljavaju radi pružanja boljeg korisničkog iskustva svakom korisniku i/ili kupcu, spremanje preferencija korisnika i/ili kupaca, s ciljem da bi web-stranice radile učinkovitije, kao i za praćenje i ispitivanje korištenja te posjećenosti web-stranice Društva. Kolačići se također upotrebljavaju za praćenje uporabe interneta i izradu korisničkih profila, a potom za prikaz prilagođenih internetskih oglasa na temelju preferencija korisnika i/ili kupca.

Isključivanjem i/ili blokiranjem spremanja kolačića korisnik i/ili kupac i dalje može pregledavati web-stranice. Međutim, postoji vjerojatnost da pojedine mogućnosti i/ili funkcionalnosti web-stranice neće biti dostupne takvom korisniku i/ili kupcu, odnosno da će vrijeme potrebno za pristup pojedinim funkcijama web-stranice biti duže od uobičajenog.

PVZ otoka Krka NE koristi kolačiće.

Google Chrome:

 

Mozilla Firefox:

 

Microsoft Edge:

 

Safari:

Pravila korištenja web stranice

Vlasnik cjelokupnog sadržaja (tekst, slike, video) web stranice je PVZ otoka Krka izrazvno ili dobivanjem ovlasti poslovnih partnera. Prikupljanje i djeljenje spomenutog sadržaja je zabranjeno, ali uz prethodni kontakt i razgovor može biti odobreno.

Kome se obratiti

U slučaju bilo kakvih pitanja o zaštiti osobnih podataka od strane tvrtke, korisnici i/ili kupci se mogu obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka putem elektroničke pošte na e-mail adresu navedenu u ovoj Politici o zaštiti privatnosti ili pisanim putem na sljedeću adresu:

Ivan Šamanić
Predsjednik Područne vatrogasne zajednice otoka Krka
E-pošta: ivan.samanic3@ri.t-com.hr

Izmjene i dopune općih uvjeta poslovanja

PVZ otoka Krka zadržava pravo izmijeniti i dopuniti ovu Politiku u bilo kojem trenutku, bez davanja bilo kakve posebne obavijesti zainteresiranim osobama. Iz navedenog razloga preporuča se svim zainteresiranima da redovito provjeravaju sadržaj web-stranica Društva radi informiranosti oko ažurnog sadržaja ove Politike.